Matematik

Isolering

03. september 2014 af hjælptak123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Hvordan isolerer man denne sætning?

(5/7)*t=(2/7)*t+18

og

f=s+24
f=4*s
s+24=4*s

og

x+l=765-120

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man isolerer ikke en sætning. Man kan isolere en variabel, her t. Saml leddene med t på venstre side, reducer, og isoler t.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Hvad skal der ske med

f=s+24
f=4*s

og med

x+l=765-120  ?


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.