Matematik

hjælp?

04. september 2014 af okayholy (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Forklar ligningen   t = s / v    i ord


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2014 af PeterValberg

Umiddelbart skulle jeg mene, at:

t = tid
s = strækning
v = hastighed

så dit udtryk beregner fx køretid ved at dividere den tilbagelagte strækning med hastighed, du har kørt med :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. september 2014 af okayholy (Slettet)

b) s=t*v = 
v= 60 km/t
t= 1 min

s =60 * 1t = 60 min


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2014 af PeterValberg

#2 det er vist ikke helt korrekt, med mindre du har skrevet forkert mht tiden
     desuden er s målt i km ikke minutter  

t= 1 min

du har skrevet at tiden er ét minut, - mener du time ?
for hvis du kører med en hastighed på 60 km/t, så kan du jo ikke
strækning på 60 km i løbet af 1 minut (med mindre du er Lynet :-)

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
04. september 2014 af okayholy (Slettet)

Selvfølglig er jeg Lynet. :-)

Ja, det var en fejl, har fået rettet det, og har afleveret opgavene!

Du har været en stor hjælp! 

Mange gange tak, herfra. :-)


Skriv et svar til: hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.