Matematik

HJÆLP til udregning!!

07. september 2014 af Signes785 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået til lektie at regne baglæns, og skrive udtrykkene som et produkt af parenteser! nogle der kan hjælpe mig? ville sætte stor pris på facit til eftertjekning :)

På forhånd tak 

a) 25 – 16x2

b) 4 + 4x + x2

c) 9c2 + 100b2 – 60 bc 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2014 af mathon

Repeter
                   a^2\pm 2ab+b^2=(a\pm b)^2

                   a^2-b^2=(a+b)(a-b)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2014 af mathon

a)
          5^2-(4x)^2

b)       2^2+2\cdot 2x+x^2

c)        \left ( 3c \right )^2+\left ( 10b \right )^2-2\cdot (3c)(10b)

       


Svar #3
07. september 2014 af Signes785 (Slettet)

tak! :)


Skriv et svar til: HJÆLP til udregning!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.