Matematik

Udregn og forkort til uforkortelige brøker

07. september 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal forkorte og udregne følgende brøk: 6*(3/4)*4t*(a/6a*t)

HJÆLP!

Er det ikke bare (18/4)*(4ta/6ta)??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2014 af mathon

                                           6\cdot \frac{3}{4}\cdot 4\cdot t \cdot \frac{a}{6a\cdot t}=\frac{6\cdot 3\cdot 4\cdot t\cdot a}{4\cdot 6\cdot a\cdot t}=3


Svar #2
07. september 2014 af Manu0407 (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Udregn og forkort til uforkortelige brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.