IT

mellemrum mellem ord

08. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en streng 'abcdkfhjwsjd'

Hvordan laver jeg mellemrum mellem dem så jeg får

'a b c d k f h j w s j d'


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2014 af hesch (Slettet)

Dobbeltpostering.  Samme spørgsmål stillet her: 

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1510277


Svar #2
08. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

Du kan jo ikke sige s[1]

s[1] tager ikke det første element i strengen. Det tager jo hele strengen!


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. september 2014 af Therk

I hvilket sprog?


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. september 2014 af Therk

Ved antagelse at du stadig bruger en del R:

separate <- function(a) {
  for (i in seq(nchar(a))){
    b[i] <- substr(a,i,i)
  }
  f <- paste(b,collapse=" ")
  return(f)
}

> separate("abcdkfhjwsjd")

[1] "a b c d k f h j w s j d"


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. september 2014 af hesch (Slettet)

#2:  Hvorfor diskuterer du, i denne dobbeltposterede tråd, indholdet i din første tråd ?  Du burde fortsætte diskussionen i den første tråd, det giver bedre sammenhæng og overblik, nu hvor diskussionen angår denne.

Men, nuvel, jeg må så kopiere, hvad jeg har skrevet i første tråd:

Pseudokode:

var

   s1, s2: string;  i: integer;

begin

    s1 := '12364'; 

    s2 := s1[1];

    for i := 2 to length(s1) do s2 := s2 + ' ' + s1[i ];

end.

Pseudokoden læner sig tæt op ad sproget Pascal, der i vidt omfang har fundet anvendelse som undervisningssprog, bl.a. grundet dets læsbarhed. I dette sprog skriver man s1[1], når man vil adressere første karakter i strengen s1 = '1'. En diskussion af syntaksen er iøvrigt ligegyldig, for overskriften er "Pseudokode", og derfor griber ingen compiler ind her med check af syntaktiske regler.

Pseudokode tjener til illustration af et programmeringsprincip, gerne med stor læsbarhed, og skal blot læses, ikke compileres og ikke eksekveres. Det vigtige er, at du forstår princippet.


Skriv et svar til: mellemrum mellem ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.