Matematik

funktionsforskrifter

08. september 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = √x

2*f(x+3) = 18

Jeg ved at x= 78, men jeg kan ikke få dette til at stemme. Nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Den fik du jo løst i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1508944


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2014 af mathon

          2·√(x+3) = 18

          √(x+3) = 9

          x+3 = 81

          x = 81 - 3 = 78

            


Skriv et svar til: funktionsforskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.