Kemi

Ioner

10. september 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

(1)

Fe2++Cl-

1:2

FeCl2

Jern(ll)chlorid

(2)

Fe3++Cl-

1:3

FeCl3

Bestem den negative ladning

(3)

K2SO3

K++K+=K2+

K2++SO32-

(4)

Li2CO3

Li++Li+=2+

Li22++CO32-

(5)

Ca(SCN)2

Ca2++(SCN)2-

(6)

Pb(NO3)2

Pb2++NO3-

(7)

K2SO3=K(SO3)2

K++K+=2+

K22++SO32-

(8)

Li2CO3

Li(CO3)2

Li++Li+=2+

Li22++CO3-

(9)

Ba(OH)2

Ba++Ba+=2+

Ba2++OH-

Gør jeg det rigtigt nok?

Tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2014 af Heptan

K++K+=K2

er forkert notation, men jeg forstår hvad du mener

Hvis du skal bestemme den negative ladning, hvorfor bestemmer du så de positive også?

4) består af 2 Li+ og CO3(2-)

osv.


Svar #2
10. september 2014 af 123434 (Slettet)

K2+


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2014 af Heptan

#2 Du må ikke ændre på ionernes ladninger

K2SObestår af 3 ioner: 2 K+ og SO32-


Skriv et svar til: Ioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.