Matematik

Hjælp! det er meget let men hjælp mig lige!

10. september 2014 af siggie12 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej Er der ikke lige en som kan hjælpe mig med opgave 4.2 ??? please gerne med udregning og forklaring! ;)

Vedhæftet fil: Hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2014 af Heptan

4.1)

6 *2 = 12

4 * 6 = 24

summen er 36.

4.2)

Der er 9 hold, dvs. at der skal "opleves"

9 * 36 kampe

Dog er der to holde pr. kamp, dvs. halvt så mange kampe:

9 * 36 * ½ = 162


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke oplyst, om hvert hold skal igennem samme spillemønster som SønderjyskE. Hvis det er tilfældet, ganges resultatet fra 4.1 med antallet af hold og divideres med 2, da hver kamp ellers tælles med 2 gange.

Forklaringen her er vist helt i overensstemmelse med udredningen i #1.


Skriv et svar til: Hjælp! det er meget let men hjælp mig lige!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.