Matematik

Isolering af R1

12. september 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en som kan fortælle mig, hvordan jeg isolere R1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2014 af Eksperimentalfysikeren

Gang på begge sider af lighedstegnet med nævneren. Gang Rp ind i parentesen.

Saml ledene med R1 på samme side af lighedstegnet. Sæt R1 udenfor en parentes og divider ligningen med parentesen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der gælder

        \frac{1}{R_{p}}=\frac{1}{R_{1}}+\frac{1}{R_{2}}

        \frac{1}{R_{1}}=\frac{1}{R_{p}}-\frac{1}{R_{2}}

      


Skriv et svar til: Isolering af R1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.