Matematik

Vindforhold

13. september 2014 af Koburg58 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har lidt i tvivl om, hvordan jeg beregner i opgave 6.3

De forrie opgaver:

De første angives i %

6.1 Bestem summen af vindhastighederne under 4 m/s

8,1 + 5,9 + 3,1 = 17,1

= 17,1 %

6.2  Angiv, hvor meget en vindmølle kan producere el om året

100 - 17,1 = 82,9

= 82,9 %

Bestem, hvor meget vindmøllen ikke producerer el i døgn

Så må 100 % ⇔ 365 døgn

hvordan kommer jeg videre ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af peter lind

Uden at kende opgaven har vi altså ingen mulighed for at hjælpe dig


Svar #2
13. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Her er opgaverne 

skal have hjælp til 6.3 har besvaret de andre

Vedhæftet fil:vindforhold.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

17,1% af 365 døgn


Svar #4
13. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

videnskabsmand hvordan fandt du frem til det


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du fandt i første spørgsmål, at der i 17,1% af tiden er for svag vind til, at møllen kan producere el. Så i 17,1% af årets 365 døgn, bliver der ikke produceret el.


Svar #6
13. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Tak for hjælp videnskabsmand


Skriv et svar til: Vindforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.