Matematik

Proportionalitetsfaktoren

13. september 2014 af CLynge123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan skal jeg lave denne opgave?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af mathon

                               \frac{y}{x}=\frac{17}{51}=\frac{1}{3}

                               y=\frac{1}{3}x


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2014 af SuneChr

x/y = 51/17
Forkort denne brøk.


Svar #3
13. september 2014 af CLynge123 (Slettet)

øhmm, jeg forstår stadig ikke rigtigt, hvordan skal jeg så udfylde de tomme felter?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2014 af mathon

sammenhængen er     
                                       y=\frac{1}{3}x

                                       x=3y


Skriv et svar til: Proportionalitetsfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.