Matematik

HJÆLP!!

13. september 2014 af Aadel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med mig med at regne en matematik opgave ud?! Kan virkelig ikke finde ud af den. Har brugt lang tid på at kigge på den og prøve at regne den ud, men fik alligevel ikke så meget ud af det.

Tak på forhånd! :)

(opgaven er vedhæftet)

Vedhæftet fil: Matematik opg. 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af mathon

 Alment

                f(t)=b\cdot a^{t}=b\cdot 2^{\frac{t}{T_2}}\; \; \; \; \; \; a> 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2014 af mathon

Aktuelt
               N(t)=N_0\cdot 2^{\frac{t}{22}}


Svar #3
14. september 2014 af Aadel (Slettet)

Hvad betyder Alment og aktuelt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2014 af mathon

i denne ssammenhæng:

                                                 alment = generelt

                                                 aktuel = specifik svarende til opgaveteksten


Svar #5
14. september 2014 af Aadel (Slettet)

Når okay. Men hvad med den formel der hedder: T=log(2)/log(a) ? Altså for at finde fordoblingskonstanten :)

Tak på forhånd :)


Skriv et svar til: HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.