Matematik

Differentialligning

14. september 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej, jeg har problemer med følgende opgave. Det ville være dejligt, hvis nogle ville hjælpe mig med den :)



 

 

 
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af mathon

y=C(x+2)^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2014 af mathon

kontrol af løsning

                               \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=C\cdot 2\cdot (x+2)=\frac{2}{x+2}\cdot C\cdot (x+2)^2=\frac{2}{x+2}\cdot y=\frac{2y}{x+2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2014 af mathon

gennem  (4,0)
                              0=C\cdot (4+2)^2
                              C=0
     dvs
                              y=0

gennem  (-1,2)
                              2=C\cdot (-1+2)^2
                              2=C\cdot 1
                               C=2
     dvs
                              y=2(x+2)^2

gennem  (-3,-2)
                              -2=C\cdot (-3+2)^2
                              -2=C\cdot 1
                               C=-2
     dvs
                              y=-2(x+2)^2


Svar #4
14. september 2014 af inddd (Slettet)

Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2014 af mathon

Gennemregn og LÆR!


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.