Matematik

Procentregning

14. september 2014 af 0021 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle har virkelig brug for hjælp, skal ha lavet en matematik aflevering til i morgen og er så forvirret.

opgaven lyder:

Spørgsmål 7
En bakteriekultur vokser fra 800 bakterier til 2000 bakterier i løbet af 10 timer. Hvor mange
procent i timen vokser kulturen med?

tak på forhånd :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af 123434 (Slettet)

800*(1+r)10=2000

(1+r)10=2000/800

(1+r)=10√(2000/800)

r=10√(2000/800)-1


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.