Matematik

er ikke helt med

14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: B-niveau

øhh - de tre bogstaver beskriver min forståelse af denne opgave, som er vedhæftet

Vedhæftet fil: Opgave 7.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af mathon

    x = 1 er rod
          hvoraf
                                     f(x)=(x-1)(x^2-x-12)

    


Svar #2
14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

#1

Det gav ingen mening i mit hovede


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2014 af mathon

Alment:
                   når α er rod i et polynomium p(x),
                   er (x-α) divisor i p(x).

     yderligere er
                                     f(x)=(x-1)(x+3)(x-4)
                        


Svar #4
14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

#3

hvis jeg indtaster min funktion i ti-nspire og siger solve(f(x)=0,x) får jeg følgende værdier:
x=-3     x=1     x=4

Hvad gør jeg så med dem?
 


Skriv et svar til: er ikke helt med

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.