Matematik

Imaginærdelen af en partikulær løsning

24. september 2014 af lufthansa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en overføringsfunktion H(s) = 1/(-1+s)

Jeg skal finde det stationære svar for udviklingen u(t)=sin(2t)

Imaginærdelen til sin(2t) er e2it . hvor s = 2i.

H(2i)*e2it = 1/(-1+2i)*e2it

Hvordan udleder jeg det stationære svar herfra ?

Jeg er usikker på det fordi jeg har i under brøkstregen.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. september 2014 af kieslich (Slettet)

Forlæng brøken med (1+2i)*e-2it så får du en reel nævner


Skriv et svar til: Imaginærdelen af en partikulær løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.