Matematik

Solve på nspire

26. september 2014 af signeer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Min veninde og jeg sidder med nogle opgaver i nspire, og vi kan ikke finde ud af det. Vi skal bruge solve-funktionen, men vi er begge relativt nye til nspire (1G'ere) og vi kan ikke finde ud af, hvad man skal taste ind. Nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2014 af mathon

            solve(ligning i x,x)

check
            solve(3x=12,x)


Svar #2
26. september 2014 af signeer (Slettet)

Hvis ligningen ser sådan her ud, hvordan gør man så: 1472000=a*1+b og den anden ser sådan her ud: 135200=a*4+b? (tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2014 af PeterValberg

Går ud fra, at der er tale om to ligninger med to ubekendte

solve(1472000=a+b and 135200=4a+b,a,b)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2014 af mathon

           solve(1472000=a*1+b and 135200=a*4+b,{a,b})


Svar #5
26. september 2014 af signeer (Slettet)

Den siger 'for få argumenter'?


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2014 af PeterValberg

Det fungerer fint med mit TI-nspire CAS 
(her er vist to måder, at gøre det på)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Solve på nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.