Matematik

Skoleåret

27. september 2014 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I skoleåret 2012/2013 er der 360 elever fordelt i 18 klasser

Beregn hvor mange elever der er i gennemsnit i hver klasse, der har jeg fået det til 20 elever. 

Antallet af elever forventes at stige med 10% pr. år

Beregn antallet af elever i skoleåret 2013/2014 

hvor dan gør man så det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

360 elever · 1,10 = 396 elever


Svar #2
27. september 2014 af JBiebs (Slettet)

Tak!
Så er der endnu en opgave hvor der står: Beregn i hvilket skoleår elevtallet forventes at blive større end 450?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

#2

2013/2014

360 elever · 1,10 = 396 elever

2014/2015

396 elever · 1,10 = 435,6

2015/2016

435,6 · 1,10 = 479,16 ≈ 479 elever


Svar #4
28. september 2014 af JBiebs (Slettet)

tusind tak! :)

Skriv et svar til: Skoleåret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.