Matematik

Gennemsnitsfart

28. september 2014 af Caroline2000 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej allesammen ville i hjælpe mig med denne opg.

Opgaven 1: hvor langt kan man cykle på 30 min, hvis gennemsnitsfarten er 10km/t

Det var den første

Den anden

Opgave 2: hvor lang tid tager det at kører 40 km/t for en cykel med en gennemsnitsfart på 20 km/t

I må meget gerne lave en Formel på de stykker ( nogle forståelige formler )

Tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

v=\left (\frac{d}{t} \right )\cdot 60

hvor v = farten, d = distancen, t = tiden målt i timer. isoler d


Skriv et svar til: Gennemsnitsfart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.