Matematik

Isoler x

28. september 2014 af Bublesh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. Er der nogen som kan hjælpe mig?

y(1/x + 2)=3

y(x/y + y)=1/z

a/x + 2 =1/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af LeonhardEuler

Hvad er dine bud?


Svar #2
28. september 2014 af Bublesh (Slettet)

Jeg tror at jeg har stirret mig blind på det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2014 af LeonhardEuler

y(1/x + 2) = 3

Multiplicer med y på begge sider af lighedstegnet

Substraher med 2 på begge sider af lighedstegnet

Vend brøkkerne på hver side af lighedstegnet om på hovedet


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2014 af SuneChr

# 3   Dividér med y på begge sider.
        Dernæst som beskrevet.


Svar #5
30. september 2014 af Bublesh (Slettet)

Takker! :D 


Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.