Matematik

Kompleks konjugerede af z

29. september 2014 af Ninjaaa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej :-)
Lad a og b være reelle tal. Vis at l a+b l2=(a+b)((a+bi))~

Nogen der kan vejlede mig igennem opgaven..


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af peter lind

Det er ikke rigtig (a+ib)(a+ib) = a2-b2 +2ia*b Har du skrevet opgaven forkert af ?


Svar #2
29. september 2014 af Ninjaaa (Slettet)

Den ene er konjugeret.. Se vedhæftet fil :)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2014 af peter lind

Det var noget andet.

|a+ib|2 = a2 +b2

Ved brug af reglen om produktet af to tal og de samme to tals differens får du

(a+ib)(a-ib)  = a2 -(ib)2


Skriv et svar til: Kompleks konjugerede af z

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.