Matematik

Polynomier

29. september 2014 af brow90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen som kan fortælle om jeg har lavet opgaven rigtigt?


Svar #1
29. september 2014 af brow90 (Slettet)

Opgaven er vedhæftet her

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2014 af LeonhardEuler

Umiddelbart ser det rigtigt ud - uden at have regnet det igennem.

Nu hvor du forsøger at faktorisere polynomiet til sidst, så kan du vel også faktorisere den helt.


Svar #3
29. september 2014 af brow90 (Slettet)

Hvad mener du med at faktorisere den helt?


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. september 2014 af LeonhardEuler

#3

p(z) = z3 + 12z - 32 = (z - 2)(z+ 2z + 16) = (z - 2)(z - (-1 - i√15))(z - (-1 + i√15))


Svar #5
29. september 2014 af brow90 (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: Polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.