Matematik

ligning

29. september 2014 af katjaARP (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. NÅr jeg skal løse denne ligning, så skal jeg reducere først, men det jeg er i tvivl om, når jeg skal gange X med 1, bliver det x eller xeller hvad gør jeg ?

Vedhæftet fil: løs ligning.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af peter lind

Du skal ikke gøre noget af det du foreslår. Brug 0 reglen. Hvis et produkt af faktorer er 0 er mindst en af faktorene 0


Svar #2
29. september 2014 af katjaARP (Slettet)

Hvordan laver jeg det? eller kan jeg få et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2014 af kieslich (Slettet)

a*b = 0   =>  a = 0 v b=0               v betyder eller

(x-3)(x+2) = 0  =>  x-3 = 0 v x + 2 = 0  => x = 3 v x = -2


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.