Kemi

Syreligevægt

03. oktober 2014 af UK343 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Hvordan opskriver man syreligevægten for eddikesyre?

Er lidt i tvivl


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2014 af mathon

                          CH3COOH (aq)   +   H2O (l)   <--->   CH3COO- (aq)   +   H3O+ (aq)
       i ligevægt

                               \frac{\left [CH_3COO^{-} \right ]\cdot \left [ H_3O^+ \right ]}{\left [CH_3COOH \right ]}=1,8\cdot 10^{-5}\; M
 
                    


Svar #2
03. oktober 2014 af UK343 (Slettet)

Tak, så var det ikke forkert det jeg havde lavet

Skriv et svar til: Syreligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.