Kemi

PH

06. oktober 2014 af nichole12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2014 af Heptan

Beregn stofmængden af 30 mL 0,20 M HCl, med formlen n = cV

Beregn den formelle koncentration af saltsyre i 30 mL + 55 mL vand, med c = n/V

Beregn pH med formlen

pH=-log(c_s)


Svar #2
06. oktober 2014 af nichole12 (Slettet)

Tak - hvad står Cs for?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2014 af Heptan

Den formelle koncentration af den stærke syre

c for concentration


Svar #4
06. oktober 2014 af nichole12 (Slettet)

Nåår, super! Tusind tak for hjælpen.


Skriv et svar til: PH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.