Matematik

andengradspolynomium

07. oktober 2014 af eppeheppe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe mig med opgaven der lyder til at være: 

Bestem f'(-3) og forklar, hvad dette tal betyder?

hjælp!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2014 af mathon

                       f(x) = ax2 + bx + c

                       f '(x) = 2ax + b

                       f '(-3) = 2a·(-3) + b

                       f '(-3) = -6a + b       som er tangenthældningen i (-3,f(-3))


Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.