Tysk

Modalverber - oversættelse, alles in allem s. 62

07. oktober 2014 af alice2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, 

Jeg ville høre, om der var en, der kunne tjekke min oversættelse igennem?

På forhånd tak!

Opgave 2, s. 62

Vil I høre musik?
Patienten må ikke ryge i sengen
Du skal spise grøntsager
Jeg må desværre gå nu
Hun kan ikke lide at se blod
Vi er nødt til at sove i bilen
Kan du høre telefonen i stuen?
Vi skal skynde os
Man kan, hvad man vil!

Oversættelse

Wollt ihr Musik hören
Der Patient darf/muss nicht in dem Bett rauchen
Du muss deine Gemüsse essen
Sie können ihnen Auto sehen
Sie mag nicht Blut sehen
Wir mussen in dem Auto schlafen
Kannst du das Telefon in das Wohnzimmer hören?
Wir sollen uns beeilen
Man kan, was man will


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Wollt ihr Musik hören?
Der Patient darf/muss nicht in dem (= sammentrækkes til )  im Bett rauchen  (dürfen = have lov til)
Du musst dein Gemüse essen

Ich muss jetzt leider gehen

Sie können ihnen Auto sehen
Sie mag nicht  kein Blut sehen
Wir müssen in dem = im Auto schlafen
Kannst du das Telefon in das im Wohnzimmer hören?
Wir sollen eller müssen uns beeilen
Man kann, was man will


Svar #2
07. oktober 2014 af alice2 (Slettet)

Hov, glemte lige den her sætning: 

De kan se deres bil 

Og tak for hjælpen, ellers


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Sie können ihr (= akkusativ) Auto sehen


Skriv et svar til: Modalverber - oversættelse, alles in allem s. 62

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.