Matematik

Hjælp til math.

07. oktober 2014 af okayholy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er gået i stå, nogle der vil hjælpe?

x = år

y = kr.

Ved ikke om det er rigtigt, nogle der vil forklarer mig?

Bilag, billederen til opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2014 af PeterValberg

Det er en lineær funktion, der er tale om, - modellen herfor er:

f(x)=ax+b

hvor a er den årlige tilvækst og b er forbruget i 2004
x er antal år efter 2004
f(x) er forbruget i mia. kr som en funktion af x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til math.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.