Matematik

HJÆLP!!

08. oktober 2014 af Alice132 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der eventuelt kunn fortælle mig hvordan man løser denne opgave? har virkelig brug for hjælp..
opskriv ligningen for den lineære sammenhæng der går gennem punkterne C=(3,3) og D=(2,22)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2014 af PeterValberg

Se video nr. 4 (talt fra oven) på denne [VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2014 af mathon

generelt
                  y=ax+b

                  y=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}x+\left ( y_1-\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x_1 \right )
specifikt
                  y=\frac{22-3}{2-3}x+\left ( 3-\frac{22-y_1}{2-3}\cdot 3 \right )

                   y=19x+\left ( 3-19\cdot 3 \right )

                   y=19x-54


Svar #3
08. oktober 2014 af Alice132 (Slettet)

Tak for hjælpen!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2014 af mathon

korrektion
                     y=\frac{22-3}{2-3}x+\left ( 3-\frac{22-y_1}{2-3}\cdot 3 \right )

                     y={\color{Red} -}19x+\left ( 3-\left ( {\color{Red} -}19 \right )\cdot 3 \right )

                     y=-19x+60


Skriv et svar til: HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.