Matematik

e^x HJÆLP

08. oktober 2014 af sumia9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 
Nogen der kan hjælpe med at løse denne 

3*e^(4x)=9

Tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2014 af mathon

          3·e4x = 9

          e4x = 3

          4x = ln(3)

          x = ln(3) / 4


Svar #2
08. oktober 2014 af sumia9 (Slettet)

Giver det så mening at x = 0,27 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2014 af SuneChr

# 2
Om noget gi'r mening, kan afgøres ved at indsætte en formodet løsning, -er,  i det oprindelige udtryk.
Er der her overensstemmelse, må det gi' mening.


Svar #4
08. oktober 2014 af sumia9 (Slettet)

Mange tak. Har lige prøvet :)


Skriv et svar til: e^x HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.