Matematik

Gangeregler

08. oktober 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=x*ex

f(x)=x3*sin(x)

f(x)=3x*√x

f'(x)=In(x)*2x

Hvordan løses disse. Vil gerne lære den generelle regneregel, så jeg i fremtiden kan løse stykker, som disse.

Tusind tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2014 af peter lind

Gngeregler for hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis det drejer sig om af differentiere funktionerne, benytter man reglen for differentiation af et produkt

        (f(x) · g(x))' = f '(x)·g(x) + f(x)·g'(x)


Skriv et svar til: Gangeregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.