Matematik

Min lommeregner kan ikke regne den her ud. Hjælp

18. oktober 2014 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Min lommeregner kan ikke regne den her formel ud. 

Selvom det er en TI-30XB

Formel:

Y = 600000,00*0,028/1-(1+0,028)^-30


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2014 af LubDub (Slettet)

kan du sætte nogle paranteser? Det er lidt svært at finde rundt i


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. oktober 2014 af Soeffi

Mener du..?:

Y = 600000,00\cdot 0,028/(1-(1+0,028)^{-30})


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der er nok tale om udtrykket for terminsydelsen i et annuitetslån, så udtrykket ser rigtigt ud.

        y=G\cdot \frac{r}{1-(1+r)^{-n}}


Skriv et svar til: Min lommeregner kan ikke regne den her ud. Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.