Matematik

Taylorpolynomium

18. oktober 2014 af Sorteæble (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

burde: e^cos(10t) differentieret ikke give:  -10sin(10t)*e^cos(10t)

Hvis jeg slår det ind på computeren får jeg: cos(10)*e^cos(10t)

Kan ikke helt forstå hvordan computeren får dette.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2014 af mathon

           \left (e^{\cos(10t)} \right ){}'=e^{\cos(10t)}\cdot \left ( -\sin(10t) \right )\, \cdot 10=-10\cdot \sin(10t)\cdot e^{\cos(10t)}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2014 af Heptan

Din computer kan vist ikke differentiere dobbelt sammensatte funktioner


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det kommer også an på, hvilken funktion computeren rent faktisk blev bedt om at differentiere.

Det ser ud til, at den har differentieret funktionen

       ecos(10)·t

Korrekt brug af parenteser ser ud til at være nøglen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

Hvordan beviser man at normen af x ikke er differentiabel i 0 så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Opret en selvstændig tråd i stedet for at bryde en helt anden diskussion.


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

nej jeg vil ej


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Så må du finde dig i at blive ignoreret her. Sæt dig ind i definitonen for at en funktion er differentiabel i et punkt.


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. oktober 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

:-(


Skriv et svar til: Taylorpolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.