Matematik

kubikmeter.

23. oktober 2014 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Der faldt 15 mm regn på 6 timer i Danmark.( Danmark er 43,094 km2) Hvor mange kubikmeter er det?

Det er 0,015*43,094=?

Er kørt fast?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af mathon

             Der faldt:

      \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! V=(15\;mm)\cdot(43,094\;km^2)=(15\cdot 10^{-3}\;m)\cdot(43,094\cdot 10^6\;m^2)=6,4641\cdot 10^5\; m^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2014 af SuneChr

15·10-3·43094·106 m3


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2014 af alexandersvanholm

Når du skal omregne kvadratmeter til kubikmeter, skal du gange 15 mm med det antal kvadratmeter Danmark er. Altså (15 mm omregnet til 15*10^-3 m)*(43,094 km^2). Tast det ind på din lommeregner, og så har du facit.

Mvh,
Alexander Svanholm


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2014 af SuneChr

Danmark er godt nok lille, i areal, men   s  å   lille er det nu heller ikke.


Skriv et svar til: kubikmeter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.