Matematik

svømme træning 4.4

24. oktober 2014 af lars123451 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

bergn Hans' gennemsnithastighed i km/t

Hans kan svømme 1500 meter på en halv time.

Hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2014 af PeterValberg

Hvis Hans kan svømme 1500 m (1,5 km) på en halv time,
hvor langt (målt i km) kan han så svømme på en hel time ?
(forudsat han ikke bliver træt mm)

Den strækning (i km) han kan tilbagelægge på en time, er hans gennemsnitshastighed.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2014 af Therk

\frac {1500m}{30 min} = \frac{1500m}{30min} \frac{1}{1000m/{km}} 60 min/t = \frac{1.5km}{\frac{1}{2}t} = 1.5\cdot 2 km/t


Skriv et svar til: svømme træning 4.4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.