Kemi

En syre i AlgeFri

24. oktober 2014 af LogR (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse opgaven, der er vedhæftet, men jeg ved slet ike hvordan jeg skal starte på b'eren. Er der nogle der vil hjælpe mig lidt i gang? På forhånd mange tak :-)

Vedhæftet fil: En syre i AlgeFri.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2014 af Heptan

b)

Det oplyses at koncentrationen er 186,7 g/L

Så skal der bare omregnes til mol/L


Svar #2
24. oktober 2014 af LogR (Slettet)

Så det er bare 1,18 mol/L? :-)

Vil du evt. se mine svar til a og c igennem, hvis jeg sender dem til dig? :-)

På forhånd tak! 


Brugbart svar (3)

Svar #3
24. oktober 2014 af LubDub (Slettet)

           ja  det lyder rigtigt

                 c = n / V = ((186,7 g) / 158,24 g/mol) / (1 L) = 1,18 mol / L 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2014 af Heptan

Ja

Ja


Skriv et svar til: En syre i AlgeFri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.