Kemi

∆HΘ og ∆SΘ

26. oktober 2014 af Student321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude, er gået i stå i en opgave i kemi a, opgave 4c i dette sæt: http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF14/Proever%20og%20eksamen/140604%202stx141_KEM_A.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Heptan

Brug ligningen fra grafen ved opgave b,

y=2,52\cdot 10^4 x-10,2

Ligningen har formen

\ln K= \frac{-\Delta H^\ominus}{R}\cdot \frac{1}{T}+ \frac{ \Delta S^{\ominus}}{R}

Heraf kan du måske gennemskue hvad enthalpitilvæksten og entropitilvæksten er.


Skriv et svar til: ∆HΘ og ∆SΘ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.