Matematik

Isoler x

26. oktober 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan isolere jeg X i denne ligning x+y=11?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af mathon

      træk y fra på begge sider


Svar #2
26. oktober 2014 af sejt12 (Slettet)

kommer den så til at se sådan ud: y=11


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2014 af Proprium (Slettet)

x + y = 11 ⇔

x + y - y = 11 - y ⇔

x = 11 - y


Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.