Matematik

Profitfunktion

27. oktober 2014 af Mettejensen3 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Find den kombination af K og L der sikre den maksimale profit og find den maksimale profit. Profitten være givet ved følgende funktion:

pi(K,L)=1/2K-K^2-1/2KL-1/4L^2-1/8+1/2L


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2014 af peter lind

Find de partielle afledede af funktionen med hensyn til K og L  og sæt resultaterne til 0. Det giver to ligninger til bestemmelse af K og L


Svar #2
27. oktober 2014 af Mettejensen3 (Slettet)

Ja, det har jeg også prøvet. Så har jeg sammenlignet mit resultat med andre, og vi har fået 3 vidt forskellige svar :/ så er svært at vide, hvad der er rigtigt. Men ellers tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2014 af SuneChr

 (I)     - 2K  - 1/2L  + 1/2   =  0
(II)   - 1/2K  - 1/2L  + 1/2   =  0


Skriv et svar til: Profitfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.