Matematik

Ligevægtsmængde

27. oktober 2014 af Julieb97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der please ikke en der kan hjælpe mig med opgaven, det er uden hjælpemidler??? 
kig dokumentet der er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Ikke-navngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2014 af SuneChr

Løs   d (x) = s (x)


Svar #2
27. oktober 2014 af Julieb97 (Slettet)

Kan du evt. hjælpe mig lidt på vej?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2014 af SuneChr

Løs
0,1x2 - 4x + 55  =  0,1x2 + x + 5     ∧     1 ≤ x ≤ 16
# 4  Ja


Svar #4
27. oktober 2014 af Julieb97 (Slettet)

x=10?


Skriv et svar til: Ligevægtsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.