Matematik

matematikhj;lp

27. oktober 2014 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle som gerne vil hj;lpe mig med disse to opgaver_
 

matematik.png

Vedhæftet fil: matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

552.

Løs ligningssystemet

        π·R2 - π·r2 = 3·π·r2

        2π·r = 10

og beregn    2π·R .

555.

Trekant PAB er ligebenet og retvinklet, så vinklerne ved A og B er hver 45º. Længden af hypotenusen er |AB| = 4 . Beregn kateternes længder og beregn dermed arealet af trekanten.

Arealet af de to cirkeludsnit er tilsammen en fjerdedel af arealet af en af cirklerne. Træk dette areal fra arealet af trekanten.


Skriv et svar til: matematikhj;lp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.