Matematik

Væksthastighed f'(t)

29. oktober 2014 af akdsdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem væksthastigheden for f'\left ( t \right ) 

Funktionen er givet ved f\left ( t \right )=3,0\cdot e^-^0^,^0^5^0^ ^t


Svar #1
29. oktober 2014 af akdsdk (Slettet)

Er det virkelig blot den afledte funktion af f?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2014 af SuneChr

Ja.
f    er stedfunktionen
f '  er væksthastigheden
f ''  er accelerationen


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2014 af mathon

Væksthastigheden for f(t) er f{\, }'(t).

Men du skriver væksthastigheden for f{\, }'(t), som er f{\, }''(t).
                             


Svar #4
29. oktober 2014 af akdsdk (Slettet)

Super - tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Væksthastighed f'(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.