Matematik

Ligning

01. november 2014 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan udregner jeg følgende ligning? :O

x2+ 2 = 3x2 - 16


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Isoler led med x2 på den ene side. Isoler så x2 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

x2 + 2 = 3x2 - 16 ⇔ 18 = 2x2 ⇔ 9 = x2 ⇔ 3 = x ∨ - 3 = x


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2014 af LeonhardEuler

#2 : Det er nu en god ide at lade indlægsopretteren selv prøve først.  

                - mon ikke du selv er tilhænger af den tankegang?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.