Matematik

Isoler

03. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er fuldstændig lost, hvem kan regne disse øvelses opgaver, samt hvor i forklar hvordan man gør så jeg forstår det?

Billede vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2014 af mathon

....................

....................kcikdiidckidckidckidckiki.png

b)

                         t_2-t_1=\frac{E_2-E_1}{m\cdot c}

                         t_1-t_2=\frac{E_1-E_2}{m\cdot c}

                         t_1=\frac{E_1-E_2}{m\cdot c}+t_2


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.