Matematik

meter og kilometer

04. november 2014 af laura2bak (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle sammen.

Min opgave lyder på: carl løber 100 meter på 10 sekunder. hvor meget er det i km/t?

Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man regner sådan noget ud! Nogle der ved det???


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2014 af hesch (Slettet)

#0: Du har det i enheden m/s.

Hvis han løber 1 m/s, kan han løbe 60m/min.   Hvor mange meter kan han så løbe på en time ?

Og hvor mange km er disse meter?


Svar #2
04. november 2014 af laura2bak (Slettet)

Okay jeg forstår hvad jeg skal nu:)

Tusind tak!!


Svar #3
04. november 2014 af laura2bak (Slettet)

vent lige... er det ikke 10 m/s han kan løbe?


Svar #4
04. november 2014 af laura2bak (Slettet)

#1

#0: Du har det i enheden m/s.

Hvis han løber 1 m/s, kan han løbe 60m/min.   Hvor mange meter kan han så løbe på en time ?

Og hvor mange km er disse meter?

vent lige... er det ikke 10 m/s han kan løbe?
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2014 af hesch (Slettet)

Jo, men hvis  1 m/s = 3,6 km/t

Hvad er så  100 m/(10 s) = 10 m/s =  ??? km/t


Skriv et svar til: meter og kilometer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.