Matematik

Potenser

05. november 2014 af AngelzNight22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Mit spørgsmål er om 4x^3-3x^2=x?

Skal bare lige vide det for at kunne løse min ligning:-)

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af peter lind

Det kommer jo an på hvad x er


Svar #2
05. november 2014 af AngelzNight22 (Slettet)

Det er mere fordi jeg er i tvivl om man kan regne med potenser/eksponenter på den måde.

Kan man godt bare minusse dem på den måde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

#2

Nej

a^n \cdot a^m = a^{n+m}

\frac{a^n}{a^m}=a^{n-m}

det gælder ikke ved addition og subtraktion


Svar #4
05. november 2014 af AngelzNight22 (Slettet)

Ja, men hvad gør jeg når det er minus? kan de så bare ikke blive regnet sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2014 af peter lind

nej


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. november 2014 af LeonhardEuler

Benyt nulreglen

Svar #7
07. november 2014 af AngelzNight22 (Slettet)

Okay:-)


Skriv et svar til: Potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.