Matematik

Bevis eksponentialfunktion

06. november 2014 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen som kan forklare hvordan jeg beviser vedhæftede sætning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt k = ln(a) i ekt :

        ekt = eln(a)·t = (eln(a))t = at .


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2014 af mathon

        ekt = eln(a)·t = (eln(a))t = at


Svar #3
06. november 2014 af gymelev2 (Slettet)

hopper t bare ned foran parentesen når man indsætter en parentes?

og ln(a) er bare lig med k, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

t var hoppet ned i #1 pga en tastefejl, som mathon venligst havde korrigeret i #2.

Ja, ln(a) oversættes jo så som k.


Skriv et svar til: Bevis eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.