Matematik

Fmærke

08. november 2014 af JustMyName (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgavebeskrivelse:

Lad f(x) = 2 * sin(x) + kvadratrod af x

Bestem f'(x).

Er det bare: 2 * cos(x) + 0.5 / kvadratrod af x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2014 af Heptan

Ja, det er korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

f(x)=2\cdot sin(x)+\sqrt{x}

f'(x) = (2\cdot cos(x))+\frac{1}{2\sqrt{x}}

så ja, det ser rigtigt ud


Skriv et svar til: Fmærke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.