Matematik

hjælp

08. november 2014 af austincharlie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til denne opgave\frac{4x^2+y^2+4xy}{2x+y} hvordan gøre man?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2014 af mathon

                           \frac{4x^2+y^2+4xy}{2x+y}=\frac{\left (2x+y \right )^2}{(2x+y)}\; \;\; \; \; \; \; x\neq -\frac{1}{2}y


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.