Matematik

Isoler

09. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan finder jeg k?

Vedhæftet fil: k.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2014 af mathon

                                    (-3)2 - 8k = 0

                                    9 - 8k = 0

                                    8k = 9

                                    k = 9/8


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2014 af Mouse456 (Slettet)

Du finder k, ved at isolere den i ligningen som du har angivet i billedet:

altså:

(-3)^2-4*2*k=0\Leftrightarrow (-3)^2=4*2*k \Leftrightarrow \frac{(-3)^2}{4*2}=k \Leftrightarrow \frac{9}{8}=k


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2014 af soldier123 (Slettet)

Se vedhæftet

Vedhæftet fil:k.PNG

Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.